Nagelreparatie / prothese

Nagel Reparatie, nagelreparatie

Bij een nagelreparatie maak ik gebruik van gel en/ of acryl. Acryl en gel hebben in principe gelijkwaardige resultaten. Alleen bij gel moet verharde onder een UVlamp met 9w. Gel is wat zachter dan acryl, dus het voelt iets prettiger.

Je kan een nagelreparatie uitvoeren om cosmetische redenen (French-pedicure) maar ook kunt u last hebben van:

- Een ingroeiende teennagel - Een gescheurde teennagel - Weggeknipte hoek van een nagel - Vervanging van onbrekende nagel - Verfraaien van een mycosenagel

De gel en/of acryl groeit gewoon met de natuurlijke nagel uit. Het is daarom aan te bevelen om de gel nagel elke 6 weken bij te vullen of te vernieuwen Adviezen voor de cliƫnt na het aanbrengen van een nagelreparatie:

- Controleert u dagelijks of er geen drukplekjes of irritaties ontstaan rond de nagel. - Als u een verminderd gevoel heeft in uw voeten, laat dan ook eens iemand uw voeten controleren op irritaties of roodheid. - Mocht er een drukplekje of irritatie zijn, neemt u dan contact op met uw pedicure. - Heeft u uw teennagels gelakt en wilt u de nagellak eraf halen? Gebruikt u dan een nagellak remover zonder aceton erin. Aceton tast namelijk het materiaal aan waarmee de nagelreparatie is uitgevoerd.

Heeft u nog vragen? Neem dan op.